Soia cu ciuperci şi sos de peşte

– 100 g de cuburi de soia, 500 g de ciuperci Champignon mici, 1 conservă de hering în sos tomat (170 g), 2 cepe medii, 2 linguri de pastă de tomate, 1 lingură de Vegimix, 2 linguri de sos de peşte, 1 foaie de dafin, 1 linguriţă de cuişoare măcinate, 4 linguriţe de pastă de măsline cu busuioc, 4 bucăţi de baby corn (porumb), 1 lingură de oregano uscat, ½ linguriţă de piper negru măcinat, condimente Hot and Spicy, apă

Fierbem în apă cu Vegimix cuburile de soia 30 min. şi scurgem. Curăţăm ciupercuţele şi fierbem pălăriile în apă cu cuişoare şi frunza de dafin; scurgem. Cu blenderul facem pastă cepele curăţate şi picioruşele ciupercilor. Pasăm conserva de peşte cu furculiţa în sosul ei. Diluăm pasta de tomate în 2 căni de apă.

Amestecăm pasta de ceapă cu peştele, sosul de tomate, adăugăm condimente Hot and Spicy, pasta de măsline, sosul de peşte, oregano, piper şi obţinem un sos. Tăiem porumbul rondele.

Într-o cratiţă mai înaltă punem sosul, îl dăm în clocot, adăugăm soia, porumbul, ciupercile şi fierbem sub capac 10 min. (dacă e necesar mai adăugăm puţină apă)

Servim cu salată de ţelină murată.

Imagine

Poftă bună! (dacă v-a plăcut lăsaţi comentariu)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s